>Lyuilaxly Pouixwezr<

Hun er et kraftcenter sanger og ballader. Hun kommer med en omfattende teater og dans baggrund og har udført kyst til kyst underholdende publikum i alle størrelser. Hun er blevet sammenlignet med en bred vifte af entertainere, herunder Aretha Franklin, Whitney Houston, Chaka Khan, Etta James, Tina Turner, Nina Simone, Sarah Vaughan, Phyllis Hyman, Patti LaBelle, Teena Marie, Adele, Billie Holiday, Amy Winehouse og andre .

Hun er en stor fan af et stort udvalg af musik fra big band til alternativ pop, rock, jazz, hip hop, R & B, soul, gospel, folk, country, klassisk, gospel, musical teater og ny tidsalder, for at nævne nogle få. Hun er også et evigt fan af "oldies" og klassikere. Disse påvirkninger giver en unik blanding og en bred vifte af stil til musikken hun udfører og skriver.

Sammen med pladeindspilninger og spille LIVE, fortsætter hun med at opretholde en karriere som soul-entertainer på scenen. I 2007 blev hun tildelt den prestigefyldte Ostrander Award for bedste kvindelige hovedrolle i en musical for sin skildring af Caroline i Tony Kushner er Caroline eller Skift i Memphis, TN.

2012 markerede debut af Mama Told Me Not To Come (COVER), som er den første officielle overgang til hende.

Feb 25, 2013 blev hun udnævnt ARZUK Artist of the Week. Hun udgav sit oprindelige melodi, Friend of Mine i sommeren 2013.

Hun har allieret sig med Booberken Productions til at tilføje tekster, bly og sikkerhedskopiere vokal til deres glatte jazz ballade, Reminiscing Du marts 2014. Hun har også co-skrevet tekster og tilføjet vokal at finde dig, pop / electronica duet af Marek Starx byderhun som blev udgivet juni 2014. Hendes fulde, selvbetitlede CD er på vej til en November 2014 frigivelse og fest.

Hun elsker at rejse og er interesseret i at underholde på festivaler, touring, virksomheder og andre begivenheder i det kommende år og fremover. Ingen afstand er for lang.