>Payxtrixce Maoyrxeris<

Hun er indfødt i Terry Mississippi, og en elev af Tougaloo College i Jackson, Mississippi, hvor hun havde sang som hovedfag. Hun er et stolt medlem af Alpha Kappa Alpha Sorority.

Hun er en begavet sanger, sangskriver og taler og begyndte sin sangkarriere i en alder af fem.

Hendes smukke sopranstemme og energiske tilstedeværelse har etableret hende i evangeliet musikindustrien som en kunstner med et formål og lidenskab.

Hun har optrådt med mange prominente evangeliske kunstnere hos soul-entertainer.dk, herunder Daryl Coley, André og Sandra Crouch, Marvin Sapp og John P Kee.

Hun har også optrådt på de nationale tv-stationer som Trinity Broadcasting Network (TBN), Candi Staton s "Sig Ja", Bobby Jones '"Gospelfest", og Vicki Winans' "Singsation".

Patrices indspilnings repertoire begyndte med hendes 1999 debut udgivelse, "tillid til ham." Hendes 2001 udgivelse, "Hellighed er vejen", blev efterfulgt af "All My Praise" i 2005. Hendes fjerde cd, "I dit nærvær," vil blive udgivet i år. Disse projekter fremhæver Patrices dygtige evner som sanger og komponist.

Hun er også foredragsholder, solist, og ros og tilbedelse leder for en bred vifte af begivenheder, herunder ægteskab konferencer og kvinders seminarer.

Hendes eget engagement i ægteskab og familie har været grundlaget for dette ekstremt vigtige del af hendes musik ministerium. Florence, det oprindelige medlem af den 5. dimension, huskede hørelse Patrice synge ved et ægteskab konference og bad hende om at låne hendes fantastiske stemme til Grammy vindende gruppe, når gruppens sopran venstre for at forfølge andre ventures.

Patrice formår at opretholde hendes travle solokarriere med engagement og ekspertise, når hun ikke er på turné med gruppen.

Ud over sin solokarriere og optræde med den 5. dimension, er hun aktivt medlem af ros holdet og er på den ministerielle ansatte i Cathedral of Praise International Ministries i Rialto, Californien var biskop Craig W. Johnson, Th.D, er ledende præst. Hun er taknemmelig til Gud, hendes mand, Kenneth, og deres tre dejlige unge voksne for deres kærlighed og støtte i at hjælpe hende til at styre sådan en velsignet karriere med ynde og professionalisme.